tag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post225314993835856265..comments2023-07-18T13:07:33.935+02:00Comments on Sockerblomman: Kolapraliner med macadamianötterKristinhttp://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-67816686316250961672014-01-04T08:11:08.234+01:002014-01-04T08:11:08.234+01:00Tack för receptet! Jag la i salta jordnötter istäl...Tack för receptet! Jag la i salta jordnötter istället och det blev sjukt gott!<br />/JohanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-75996202677067438272012-01-25T19:02:38.349+01:002012-01-25T19:02:38.349+01:00hur lång tid ska de koka,och på medelvärme då elle...hur lång tid ska de koka,och på medelvärme då eller?<br />vill göra dessa men vill gärna få svar innan så ja inte gör felSweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-54925150613216594222011-05-26T21:19:49.593+02:002011-05-26T21:19:49.593+02:00Vad roligt att du gillade dom!
Kan tänka mig att d...Vad roligt att du gillade dom!<br />Kan tänka mig att det blir ännu godare med äkta vaniljstång men vaniljpulvret funkar bra som budgetalternativ.Kristinhttps://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-84147593122809584412011-05-26T12:54:05.178+02:002011-05-26T12:54:05.178+02:00Jag gjorde dessa igår, herreguuud vad goda de blev...Jag gjorde dessa igår, herreguuud vad goda de blev! Förstår att du åt upp alla själv!<br /><br />(Jag tog dock 1/4 vaniljstång i istället för vaniljpulver, det blev väldigt bra!)Chatrin Loovhttps://www.blogger.com/profile/13523595752961353861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-12623352354280260542011-03-01T22:27:17.428+01:002011-03-01T22:27:17.428+01:00Åh...vad de ser gott ut! Jag har aldrig gjort pral...Åh...vad de ser gott ut! Jag har aldrig gjort praline förut men jag vill gärna prova hehe, din praline ser riktigt perfekt. Är det svårt att göra präline som jag är ny börjar?sanahttps://www.blogger.com/profile/03601483465922929586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-73663041415713984112011-01-27T20:24:20.378+01:002011-01-27T20:24:20.378+01:00Sussie: Först tempererar jag chokladen sedan fylle...Sussie: Först tempererar jag chokladen sedan fyller jag hela formen med choklad och slår i bänken några gånger så att luftbubblorna ska försvinna. Sedan vänder jag upp och ner på formen så att chokladen rinner ut, tycker du att skalen blir för tunna så vänta lite med att vända upp och ner på formen så hinner chokladen stelna lite och du får tjockare skal, vänta inte för länge bara. <br />Nästa gång jag gjuter formar ska jag försöka fota och lägga upp här på bloggen.Kristinhttps://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-70860316706403112962011-01-27T10:55:11.825+01:002011-01-27T10:55:11.825+01:00Hur gör du när du gör skalen? Jag har sett en vide...Hur gör du när du gör skalen? Jag har sett en video där dom vänder upponer på formen efter att ha fyllt den med choklad, men det blev så tunt. Dina ser tjockare ut, hur gör du?Sussiehttp://www.slundkvist.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-3173947237227437662011-01-27T06:05:09.894+01:002011-01-27T06:05:09.894+01:00Jag har köpt formar på www.pralinformar.se och www...Jag har köpt formar på www.pralinformar.se och www.mumsigt.se<br /><br />www.chokladgallerian.se<br />tänkte jag beställa ifrån nästa gång, för dom har bra priser och säljer glykos i större förpackning.Kristinhttps://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-8049608679335041522011-01-26T23:35:45.346+01:002011-01-26T23:35:45.346+01:00Vilka fina!
Har du tips på vart man köper pralinfo...Vilka fina!<br />Har du tips på vart man köper pralinformar?Lihttp://sockerdrommar.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-48049496278916879142011-01-24T20:00:15.464+01:002011-01-24T20:00:15.464+01:00De ser riktigt goda ut! Mums!De ser riktigt goda ut! Mums!Ester https://www.blogger.com/profile/06864057821059108864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-11946029637402104432011-01-24T07:23:18.790+01:002011-01-24T07:23:18.790+01:00Tack, det är lite pyssligt i början med att gjuta ...Tack, det är lite pyssligt i början med att gjuta skalen men nu när jag gjort några gånger så tycker jag det börjar gå riktigt smidigt!Kristinhttps://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-70115476964199673562011-01-23T21:35:51.048+01:002011-01-23T21:35:51.048+01:00Vilka fina praliner, ser proffsiga och jättegoda u...Vilka fina praliner, ser proffsiga och jättegoda ut! Var de pyssliga att göra?Theresehttps://www.blogger.com/profile/05751151113239602683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-30869192477597018082011-01-21T10:51:58.666+01:002011-01-21T10:51:58.666+01:00Åh, jag blir så sugen på att testa att göra pralin...Åh, jag blir så sugen på att testa att göra praliner när jag ser allt gott du gjort. Ska se om jag inte kan beställa hem lite pralinformar, vore jättekul att testa.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.com