tag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post5204683313495898416..comments2023-07-18T13:07:33.935+02:00Comments on Sockerblomman: NougatglassKristinhttp://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-56238685158036316062012-09-28T10:01:54.997+02:002012-09-28T10:01:54.997+02:00Hej,
Jo hade jag tagit mindre socker hade det såk...Hej,<br /><br />Jo hade jag tagit mindre socker hade det såklart blivit mindre sött, men blir konsistensen bättre av mindre socker? Det har jag aldrig hört.<br />När bilden är tagen så har glassen stått framme ett tag så därför är den lite lös!Kristinhttps://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-782914630433968153.post-6559421365155004692012-09-27T11:25:02.210+02:002012-09-27T11:25:02.210+02:00Hej Kristin
Trevlig glass! Jag tror att om du mins...Hej Kristin<br />Trevlig glass! Jag tror att om du minskar sockermängden till ca 1-1,5så kommer glassen att bli mindre söt, och samtidigt få en bättre konsistens. <br />Det ser ut som att den blev lite lös ( men det kan ju vara för att den stått framme lite vid fotandet - vet själv hur det kan bli)<br />Jag brukar själv dra ner ganska mycket på strösockret om jag smaksätter med något sockerstinnt som godis och mjölkchoklad. <br />Ser supersmarrigt ut i alla fall! :)<br />Tipsa mig gärna om du provar något nytt glassrecept. Jag är en sann glassnörd...Camilla - Glassriket.sehttp://www.glassriket.senoreply@blogger.com