fredag 1 oktober 2010

Grovt äppelbröd

Det här är ett enkelt filmjölksbröd som går snabbt att baka utan långa jästider.
 Brödet innehåller bl.a. solrosfrön, hasselnötter, torkade aprikoser och äppelbitar. Jag tycker det blev ett gott grovt bröd med mycket tuggmotstånd.



Receptet kommer från Min äppelbok

4 kommentarer:

Sanne- Mina baktankar sa...

Det ser väldigt gott och saftigt ut!

Anonym sa...

hej vilka fina saker du gör, måste bara fråga vart handlar du dina saker ifrån sp pch allt annat?
mvh frida

Kristin sa...

Tack så mycket,
jag handlar mest på tårtdecor i Kungälv eftersom jag bor ganska nära men du kan också beställa i deras nätbutik www.tårtdecor.se
ibland beställer jag också på www.kakburken.se

Daniella - BakeCake sa...

Åh så gott! Det måste jag testa någon dag!