torsdag 26 augusti 2010

Durumbröd

Ännu ett bröd testat från bröd från Brunkebergsbageri. Detta bröd beskrivs som bokens enklaste eftersom det inte är gjort på någon surdeg eller fördeg och har en neutral smak.
Jag tyckte personligen det blev sådär, det blev lite för segt för min smak och så gillar jag nog bättre när brödet är smaksatt med något!

5 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Bakar ofta bröd ur hennes bok, det är verkligen en kanonbra bok, igår blev det Brunkans Danska, ett bröd jag bakar ofta, har även bakat durumbrödet, skönt med ett bröd som går snabbt att baka ibland,

Erika - Bakglädje sa...

Det brödet har jag inte testat än. Gillar verkligen den boken.

Kristin sa...

Ja det är verkligen min favorit brödbok!

Sandra sa...

Hej! Har kikat igenom din blogg och måste säga att du är otroligt duktig! :) (Dock vet jag ju inte hur det smakar, hihi ;))

Kristin sa...

tack så mycket sandra!