onsdag 27 oktober 2010

Grovt rambröd

Detta bröd som kommer från bröd från brunkebergsbageri ska enligt boken helst bakas i en träram för att bli extra saftigt. Eftersom jag inte har någon sådan bakade jag mitt bröd i två brödformar istället och jag tycker det blev ett gott grovt bröd. Bilden på brödet i boken var ett nästan svart bröd men det blev inte mitt..


5 kommentarer:

Erika - Bakglädje sa...

Jag har tänkt testa det där brödet, men jag har inte heller någon ram. Vad bra att det går att göra i två formar istället. Det ska jag komma ihåg. :-)

Sanne Erlandsson sa...

Ser väldigt gott ut! Var har du hittat ditt brödgaller. Är ute efter ett liknande!

Linda sa...

Har länge funderat på att baka det brödet men så har jag heller ingen träram så därför har jag låtit bli, kanon att de fungerar att baka i två bakformar, skall ta och testa det snarast, idag blev det hennes sandwichbröd

MM Cake design sa...

Ser jätte gott ut, sånt bröd vill jag också baka! Och äta.

Kristin sa...

Sanne: Brödgallret är egentligen ett pralingaller som jag har köpt från Bagaren och kocken
http://www.bagarenochkocken.se/shop/?artnr=350021&cat_id=209