måndag 1 april 2013

Påskdessert

Detta är en perfekt påskdessert som både är snygg och enkel att göra. Dessutom blir den såklart väldigt god!! Äggskalet kan man fylla med vad man tycker är gott, denna gång blev det kahlua.


Parfait
4 personer

4 äggulor
4 msk socker
1/4 tsk vaniljpulver
2 dl grädde
Äggskal

Koka äggskal och låt svalna.
Vispa äggulor, socker och vanilj pösigt.
Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
Fördela smeten i snygga glas och sätt i ett äggskal.
Ställ i frysen.

Till servering:
Florsocker
Kakao
Nescafé
Något gott till äggskalet tex. Kahlua, Rom eller apelsinjos

Ta fram parfaiten en stund innan den ska serveras.
Lägg en tsk av florsocker, kakao och nescafé på varje dessert och fyll äggskalet, Klart!

Inga kommentarer: