Pralintillverkningen fortsätter och dessa har nougatfyllning med krisp.
Krispet gjorde jag genom att smälta socker och blanda i cornflakes, lät det svalna och mortlade det till lagom stort krisp och blandade sedan ner det i nougatfyllningen. Det blev krispigt och gott men tyvärr bara i en dag för sedan mjuknade krispet, typiskt. Jaja pralinerna blev ganska goda i alla fall.
Krispet gjorde jag genom att smälta socker och blanda i cornflakes, lät det svalna och mortlade det till lagom stort krisp och blandade sedan ner det i nougatfyllningen. Det blev krispigt och gott men tyvärr bara i en dag för sedan mjuknade krispet, typiskt. Jaja pralinerna blev ganska goda i alla fall.
2 kommentarer:
Hej!
Kul att du gillade tårtorna!
På den tvåfärgade moussetårtan har vi gjort som så att själva tårtan är vit, citron mousse , lägg ett papper över halva och så har vi spraymålat med sprayfärg över resten av tårtan jätte kul och lätt att använda om man har färg och en sådan färgspruta!
Finns säkert att köpa i tårt affärer!
Hej Kristin! Köpte en chokladbok på bokrean förra veckan och kom att tänka på dig! Kanske du redan har koll på den, eller rent utav äger den, men boken heter i alla fall Choklad - mer av det goda. Bakom boken står Jan Hedh. Boken har bl.a. massor av recept på praliner - och det var där du kom in i bilden =)
Skicka en kommentar