måndag 8 mars 2010

Björnbär i Panacotta

Ännu en moussetårta bakad i helgen. Denna består av mandelbotten med vaniljpanacotta, hela björnbär, björnbärsmousse och björnbärsgelé. Dekorationer av vit och mörkchoklad.
Här finns receptet

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte skriva ut recept på fyllningarna och bottnarna du använder i denna tårtan? :D

Kristin sa...

Aboslut, recepten kommer upp i ett eget inlägg imorgon.

Anonym sa...

Mmmmmmmmmmmmm

Anonym sa...

super snygg!!!!

Anonym sa...

Hej!
måste säga att du gör finna och goda saker,hur gör du dom chokladrullarna¨dom ser underbara ut,har du någon beskrivning på dessa,
kram Linda

Kristin sa...

Tack så mycket! Chokladrullarna gör jag genom att spritsa choklad på en remsa overheadfilm och sedan formar till en rulle och låter stelna. Nästa gång jag gör rullar ska jag fota så jag kan visa hur jag gör och lägga upp här i bloggen.