onsdag 4 juli 2012

Frozen Cheesecake

Det här är en riktig favorit dessert som går snabbt att röra ihop och som uppskattas av de flesta!
Jag brukar servera med tinade frysta bär blandat med lite florsocker, mums!

Frozen Cheesecake

8 st digestivekex 
200 g creamcheese
2 dl socker
1.5 tsk vaniljsocker
3 st äggulor
3 dl vispgrädde
Blanda creamcheese och socker i en bunke.
Tillsätt äggulorna, en i taget.
Vispa grädden och blande sedan ner den i ostsmeten.
Klä en springform ca 22cm med bakplåtspapper.
Smula 5st av kexen i botten på formen
Häll i smeten och smula resten av kexen ovanpå smeten.
Ställ in i frysen i minst 4 timmar.
Ta ut cheesecaken en stund innan servering så den blir lite krämig.
Servera med bär, Klart!